• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Victor Risager

Niels Frederiksen efter 4-1-sejr: Det er et godt udgangspunkt

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Niels Frederiksen glæder sig først og fremmest over, at Brøndby IF vandt over FC Inter Turku i Europa League-kvalifikationen.

Af Victor Risager

Niels Frederiksen fik sin officielle debut som cheftræner for Brøndby IF, da de blå-gule torsdag aften spillede Europa League-kvalifikation mod finske FC Inter Turku.

Det endte som en succes, da Frederiksens tropper hentede en 4-1, og selvom præstationen ikke var lige overbevisende hele kampen igennem, er den nye cheftræner glad for, at det blev en sejr. Det giver Brøndby et rigtig godt udgangspunkt forud for returopgøret, mener han.

Læs også: Bedst og værst: Perfekt indhop af Kasper Fisker sikrede godt resultat

- Først og fremmest så er vi glade for at vinde. Det gælder om at vinde, og det gør det hver gang, vi går på fodboldbanen. Og så kan man snakke om alt muligt om, at vi er i en ny start, men det primære, det er at vinde.

- Og det gjorde vi i dag. Også tilpas overbevisende til, at vi nu mener, at vi har en god mulighed for at gå videre fra den her runde. Vi har selvfølgelig en kamp, der skal gøres færdig i Finland, men det er et godt udgangspunkt, fortæller Niels Frederiksen til Brøndbys hjemmeside.

I weekenden venter Niels Frederiksens første Superliga-kamp som cheftræner for Brøndby IF, når de møder Silkeborg IF søndag aften.

Torsdag spiller de returopgør mod FC Inter Turku i Finland.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.