• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Nicklas Grodt Degn

Niels Frederiksen inden Braga-retur: Der skal et mirakel til

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Den er aldrig lukket, siger Brøndbys træner om returopgøret i Europa League mod portugisiske Brage. Men der skal et mirakel til, erkender han.

Af Nicklas Grodt Degn

De danske hold skal på overraskelsestogt i Europa League torsdag, hvis et par spinkle håb om videre deltagelse skal blive til noget. I Portugal skal Brøndby forsøge at gøre noget ved den 4-2-føring, som Braga tog med sig fra det første opgør i Brøndby.

En mere end almindelig svær opgave for Brøndby, hvis træner da heller ikke vil påstå, at opgøret er åbent.

– Nej, det føler man ikke den er. Den er aldrig lukket, men der skal et mindre mirakel til, hvis vi skal videre fra denne her. Det bliver rigtig, rigtig svært, siger Brøndby-træner Niels Frederiksen til 3point.dk.

Braga - Brøndby sparkes i gang torsdag klokken 20.45. Samtidig spiller FC Midtjylland mod Rangers FC. Også midtjyderne skal forsøge at lave en stor overraskelse og forvandle et 2-4-nederlag til overlevelse.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.