• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Mikkel Sloth

Ny FCK'er i europæisk debut: Det var sindssygt - og et fair resultat

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Mikkel Kaufmann fik sin anden kamp i FCK-trøjen, hvilket samtidig var hans første europæiske kamp efter ankomsten til hovedstadsklubben - og den første kamp i Telia Parken i den hvide trøje

Af Mikkel Sloth

FC København købte denne vinter Mikkel Kaufmann i AaB, og efter den officielle debut mod Esbjerg i fredags, fik han så sin europæiske debut i den hvid trøje mod Celtic tordag aften. Her blev han skiftet ind med cirka et kvarter igen, hvor FC København jagtede en sejrsgivende scoring.

Den var tæt på at komme få minutter efter Kaufmanns indskiftning, men desværre for Løverne brændte Jens Stage fra straffesparkspletten, og FC København måtte derfor nøjes med 1-1.

Læs også:Dagens Spilforslag: Mål på næstbedste niveau

Det til trods var det en stor oplevelse for den kun 19-årige angriber. Det fortalte han efter kampen til FC Københavns hjemmeside, hvor han samtidig knyttede et par ord til kampens resultat.

- Det var sindssygt at være med til denne kamp. At spille en kamp i sådan en ramme, det havde jeg aldrig prøvet før, stemningen var fantastisk - og det var bare fedt. Vi fik lagt en godt tryk på dem til sidst, og vi sidder jo på det hele til sidst. Så en smule ærgerligt, at vi kun får 1-1, men alt i alt var det måske et meget fair resultat, vurderer Kaufmann.

Læs også:Målscorer N'Doye roser makker for at fiksere Celtic-forsvar

Der er returopgør i Skotland allerede på torsdag i næste uge, hvor Kaufmann og resten af FC København er pisket til at score minimum én gang, hvis ikke 1/16-finalerne skal blive endestationen for de forsvarende danske mestre i denne sæson af Europa League.

Læs også:Ærgerlig Jens Stage om straffesparket mod Celtic: Det er noget pis

Læs også:Storspillende FCK-målmand: Jeg prøver bare at hjælpe holdet

Læs også:Solbakken: Det underskud, vi præsenterer, er på grund af straffespark

Superliga

Mere Superliga

Fokus