Overblik: Sådan gik det danskerne i Europa League

15 ud af de 19 danskere i udenlandske Europa League-klubber kom i aktion torsdag aften, hvor Yussuf Poulsen blev eneste danske målscorer.

Selvom Yussuf Poulsen blev eneste målscorer var det en positiv dansk aften i Europa League, hvor langt størstedelen af spillerne kom i aktion.

Her kan du få overblikket over hvordan det gik de 19 danskere:

Yussuf Poulsen (RB Leipzig)
Angriberen kom på banen fra anden halvlegs start, og udlignede til 2-2 på et flot hovedstød for RB Leipzig, der dog tabte 3-2 til Red Bull Salzburg.

Andreas Christensen (Chelsea)
I Thessaloniki fik landsholdsforsvareren sine første minutter for Chelsea i denne sæson, da han spillede fuld tid i 1-0-sejren over PAOK.

Riza Durmisi (Lazio)
Durmisi fik tiltrænge spilleminutter for Lazio, som slog Apollon Limassol 2-1. Durmisi startede inde for første gang og spillede hele opgøret.

Simon Kjær (Sevilla)
Landsholdsanføreren spillede fra start til slut i 5-1-sejren over Standard Liége.

Patrick Mortensen, Matti Lund Nielsen og Mikkel Agger (Sarpsborg)
Patrick Mortensen og Matti Lund Nielsen spillede henholdsvis 90 og 87 minutter i 3-1-nederlaget til Besiktas i Istanbul. Mikkel Agger sad på bænken.

Nicklas Bendtner og Mike Jensen (Rosenborg)
Bendtner sad ude med en skade, mens Mike Jensen fik fuld spilletid i Rosenborgs 1-0-nederlag til Celtic i Glasgow.

Andreas Cornelius og Lukas Lerager (Bordeaux)
Lerager sad på bænken i hele opgøret, mens Cornelius fik tyve minutter på banen i 1-0-nederlaget til Slavia Prag i Tjekkiet.

Mikkel Duelund (Dynamo Kiev)
Duelund blev skiftet ind i det 79. minut for ukrainerne, som hjemme måtte nøjes med 1-1 imod Astana.

Joakim Mæhle, Marcus Ingvartsen (Genk), Søren Rieks, Anders Christiansen og Lasse Nielsen (Malmø)
Danskeropgøret mellem Genk og Malmø havde fem danskere i aktion, og endda med fire fra start. Marcus Ingvartsen fik de sidste minutter på banen i Genks 2-0-sejr.

Andreas Maxsø (FC Zürich)
Den tidligere FC Nordsjælland-spiller fik fuld tid i schweizernes 1-0-sejr på Cypern over AEK Larnaca.

Frederik Rønnow (Frankfurt)
Målmanden er stadig skadet, og var ikke med i Frankfurts 2-1-sejr over Marseille.