Presset Emery: Jeg forbliver positiv og realistisk

Arsenal har ikke vundet i de seneste syv kampe, og presset stiger på manager Unai Emery. Han tænker dog ikke på fyring, men kun den næste kamp

Efter planmæssigt at være kommet foran 1-0 i første halvleg, smed Arsenal sejren og tabte 1-2 i Europa League til tyske Eintracht Frankfurt, som havde danske Frederik Rønnow på mål. Det betyder, at Arsenal nu er uden sejre i syv kampe i træk på tværs af alle turneringer.

Det lægger selvsagt et stort pres på manager Unai Emery, som dog ikke tænker i de baner. Han tænker bare på den næste kamp, og forsøger at holde hovedet oppe. Det udtalte han ifølge Sky Sports efter kampen.

- Jeg er positiv og frem for alt realistisk. Jeg tænker på den næste kamp, og på hvordan vi kan forbedre os. Hvis vi kan spille som i første halvleg (mod Frankfurt, red.), er det måden at gøre det på, sagde den spanske manager med tanke på weekendes Premier League-kamp mod Norwich.

På trods af nederlaget til Frankfurt så Emery faktisk forbedringer på holdet, og han mener, at de kunne have fået mere ud af opgøret.

- Vi er gode nu. Vi tabte, men vi havde muligheder for at vinde. Vi fortjente det. Jeg synes, vi forbedrede os meget i denne kamp.

Trods nederlaget fører Arsenal stadig Gruppe F med en enkelt point ned til netop Eintracht Frankfurt. Der er tre point ned til Standard Liège på tredjepladsen, og Arsenal kan derfor nøjes med et point, når netop Standard Liège er modstanderen i den sidste gruppekamp.