• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Ole Hoffskov

Purunge Manchester United tabte i Kazakhstan

Foto: Getty Images

Et Manchester United-mandskab med et væld af unge spillere i startopstillingen tabte 1-2 på udebane til FC Astana.

Af Ole Hoffskov

Manchester United har sikret sig videre avancment i Europa League, og det kunne man se på det mandskab, Ole Gunnar Solskjær sendte på banen i torsdagens udekamp mod FC Astana.

Navne som Lee Grant, Angel Gomes, James Garner, Dylan Levitt og Ethan Laird fremgik i staropstillingen, som var den yngste, Manchester United nogensinde har sendt på banen i en europæisk kamp.

De unge djævle gjorde det fint i den isnende kulde i Kazakhstan, men i sidste ende var det hjemmeholdet, der trak det længste strå og vandt 2-1.

Et af de få velkendte navne i Manchester Uniteds startopstilling, Jesse Lindgard, bragte englænderne foran efter bare ti minutters spil, og 1-0 var også stillingen ved pausen. Kort inde i anden halvleg udlignede FC Astana ved Dmitriy Shomko, og efter godt en halv time faldt afgørelsen, da Manchester United-debutanten Di'Shon Bernard lavede selvmål. 

I Gruppe C vandt FC Krasnodar - med Younes Namli på banen i den sidste halve time - 1-0 på hjemmebane over FC Basel, mens spanske Getafe vandt med samme cifre ude over Trabzonspor. Det efterlader gruppen helt åben før sidste spillerunde - kun Trabzonspor er uden mulighed for avancement. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus