• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Oliver Okstrøm

Rangers slog FCM ud af Europa: Nu blev det Brøndbys overmænds tur

Foto: Getty Images

Glasgow Rangers vandt onsdag aften med 1-0 over Braga, og dermed er FC Midtjyllands banemænd klar til ottendedelsfinalen i Europa League som det første hold.

Af Oliver Okstrøm

Det endte med at blive en smal sag for skotske Rangers, da de mødte danske FC Midtjylland i kvalifikationen til Europa League. Dog har det vist sig, at det ikke var noget tilfælde, at skotterne klarede sig nemt forbi midtjyderne.

Det samme gjorde de i gruppespillet, og i første knock out-runde efter gruppen blev de sat sammen med portugisiske Braga, som slog Brøndby ud i kvalifikationen til turneringen. Her endte den første kamp på hjemmebane med 3-2 til Rangers, som du kan se højdepunkterne fra øverst i artiklen.

Læs også:Steven Gerrard vil være Frank Lampards træner-rival

I sig selv er det ikke et overvældende godt resultat, men i returkampen var det igen Steven Gerrards Rangers, der var skarpest og tog en sejr på 1-0, som dermed betyder, at de er videre med en samlet sejr på 4-2.

Undervejs i kampen brændte Rangers' Ianis Hagi dog et straffespark lige inden pausen, men i anden halvleg var det Ryan Kent, som sørgede for en scoring, da han slap igennem Braga-defensiven og udplacerede målmanden, og sendte skotterne på sejrskurs.

Læs også:Rangers-spiller: Jeg tror, Liverpool holder øje med mig

Da holdet fra Glasgow spillede mod Braga onsdag som de eneste i Europa League, er de samtidig også det første hold, der er videre til ottendedelsfinalerne i turneringen.

Torsdag kan Rangers' ærkerivaler fra Celtic følge med dem videre i turneringen, hvis de formår at slå danske FC København ud af turneringen. Det er en kamp, som spilles torsdag aften klokken 21, og den sendes direkte på 6'eren.

Læs også:Rangers tog sejren i begivenhedsrigt Old Firm

Læs også:Bjur: Ikke aktuelt med en lejeaftale

Læs også:FC København møder storklub i Europa League

Superliga

Mere Superliga

Fokus