• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Oliver Okstrøm

Rangers tæt på City-forstærkning: Lægetjek ordnes fredag

Foto: Getty Images

Den 22-årige Manchester City-spiller Brandon Barker ser nu meget ud til at fortsætte karrieren hos FCM's modstandere i Europa League-kvalifkationen.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjylland fik ørerne i maskinen torsdag aften i Europa League-kvalfikationen, da de tabte med 2-4 til Steven Gerrards Rangers-hold. Her viste dig sig særligt stærke i offensiven, og nu bliver de forstærket.

Det sker med Manchester City-spilleren Brandon Barker, som skal til lægetjek i klubben i løbet af fredagen. Det fortæller Gerrard forud for kampen mod Hibernian i den bedste skotske række.

- Han er lige den type, som vi har søgt. Idéen i år er at bygge et hold op, med spændende spillere på sidste tredjedel af banen, forklarer Rangers-manageren.

Dermed ser det nu meget ud til, at Barker bliver den niende forstærkning til Rangers-holdet, som ikke bare skal sørge for at slå FC Midtjylland ud af europæisk fodbold, de skal også udfordre Celtic i kampen om det skotske mesterskab, som de grønne har vundet otte sæsoner i træk.

Den 22-årige kantspiller har i de seneste år været udlejet en del de sidste tre år.

Samtidig har Brandon Barker spillet en række ungdomslandskampe for England, som blandt andet tæller otte på U20-landsholdet.

Et skifte for Barker giver også meget god mening nu, da kantspilleren har kontraktudløb i sommeren 2020.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Hobro IK - Randers FC

Hobro IK jagter revanche for 0-4-nederlaget for et par uger siden. Randers FC skal forsøge at vaske pletten fra det seneste opgør mod AC Horsens af sig.

Optakt: AGF - FC København

Skal AGF udfordre FCK på andenpladsen? Søndag aften kan kampen om sølvmedaljer bliver åbent på vid gab eller lukket helt i.