• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Oliver Pirchert

Sarkastisk Wenger efter sejr: Kölns fans var meget kloge

En time ekstra måtte Arsene Wenger vente i omklædningsrummet sammen med sit mandskab, før kampen mellem Arsenal og Köln blev sparket i gang.

Af Oliver Pirchert

Tumult og kaos havde sit præg på Arsenal-kampen, og opgørets repræsentanter valgte at udskyde kampen en time. 20.000 Köln-fans var mødt op i London, selvom blot 2900 af dem havde billet. Det skabte en masse uro, og det irritererer cheftræneren en smule. 

- De var meget kloge. Jeg ved ikke, hvordan de formåede at trænge ind i vores fangrupper og pludselige være over det hele, men det gjorde de rigtig godt, fortæller sarkastiske Arsene Wenger til klubbens hjemmeside efter sejren.

Hvorvidt den store tumult havde rystet Arsenal-spillerne vides ikke med bestemthed, men værterne fik ikke en god start på kampen. Ni minutter inde i opgøret gjorde colombianske Jhon Cordoba det til 0-1 for Köln.

Heldigvis for hjemmeholdet udlignede indskiftede Sead Kolasinac efter pausen, mens Alexis Sanchez scorede på fineste vis til 2-1. Hector Bellerin fik det sidste ord i opgøret med sit mål til 3-1.

Efter de tre, vigtige point forstår Arsenal-træneren dog stadig ikke kampens ude-fans.

- Jeg har fulgt med i tysk fodbold i lang tid, og jeg vidste godt, at Köln ikke har spillet i Europa i 25 år. Den første aften kommer de ud og spilder deres aften. Det kan jeg simpelthen ikke forstå, tilføjer Arsene Wenger.

Superliga

Mere Superliga

Fokus