Sevilla smadrer sig videre i Europa League

Sevilla er sikret førstepladsen i Europa Leagues gruppe A efter storsejr over Dudelange.

Sevilla har kværnet al modstand i Europa League indtil videre, og det gjorde de igen torsdag aften, da de var på besøg hos Dudelange.

Efter 18 minutter gik målfesten i gang, da Munas Dabbur bragte spanierne i front med 1-0.

Lidt efter fordoblede Munir El Haddadi føringen, og han scorede efterfølgende målet til 3-0.

Dabbur ville heller ikke holde sig tilbage, så han scorede til 4-0, som Sevilla førte med ved pausetid.

El Haddadi fuldendte sit hattrick i anden halvleg, inden Danel Sinani reducerede til 5-1.

Dudelange reducerede også til 5-2 med endnu en scoring af El Haddadi.

Det blev kampens slutresultat, og Sevilla er nu sikret førstepladsen i puljen, efter APOEL vandt gruppens anden kamp over Qarabaq.