Shakhtar kørte svage tyrkere over

Shakhtar Donetsk kørte Konyaspor over og vandt 4-0.

Shakhtar Donetsk havde allerede kvalificeret sig til 1/16-finalen af Europa League med fire sejre i streg forud for torsdag aftens møde med Konyaspor.

Alligevel valgte manager Paulo Fonseca at stille op med profiler som Taison, Darijo Srna, Viktor Kovalenko og Bernard i startopstillingen og det betalte sig da også for den portugisiske manager.

Ukrainerne kørte nemlig Konyaspor fuldstændigt over. Første mål faldt efter 11 minutter, da tyrkernes Abdulkerim Bardakci scorede selvmål.

10 minutter inden pausen udbyggede Dentinho føringen til 2-0, mens indskiftede Eduardo samt den vævre dribler Bernard lukkede kampen med målene til 3 og 4-0 i midten af anden halvleg.

I puljens anden kamp slog Gent hjemme på Ghelamco Arena imod Braga. Belgierne havde danske Lasse Nielsen i startopstillingen i en underholdende kamp, der endte 2-2. Alle kampens mål blev scoret i første halvleg.

Det betyder, at Braga forud for sidste spillerunde har et point ned til Gent, mens Shakhtar topper puljen med maksimumpoint.