• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Ole Hoffskov

Simeone: FCK ville være konkurrencedygtige i Spanien

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Atletico Madrid-manager Diego Simeone fastslår, at FC København ville gøre en god figur i La Liga, hvis de var med i turneringen.

Af Ole Hoffskov

Atletico Madrid er et af verdens bedste mandskaber, så det vil aldrig være nogen skam at tabe til dem, og det var det heller ikke for FC Københavns vedkommende i sidste uge. 1-4-nederlaget i Telia Parken i Europas Leagues 1/16-finale var dog så stort, at al spænding er udryddet før morgendagens returkamp på Wanda Metropolitano i Madrid.

FC København har haft en skrækkelig sæson, og i morgen ved 21-tiden er holdet efter alt at dømme også færdig i Europa for denne gang, men Atletico Madrid-manager, Diego Simeone, har stadig stor respekt for de danske mestre.

Ved onsdagens pressemøde i Madrid fastslog argentineren, at FC København uden tvivl ville kunne begå sig i den spanske La Liga. 

- Det ville være et konkurrencedygtigt hold i den spanske liga. Det er helt sikkert, sagde Diego Simeone ifølge AS.

Atletico Madrid-træneren fastslog, at det bliver et slagkraftigt mandskab, han sender på banen mod FC København torsdag aften. På søndag venter ellers en svær udekamp mod Sevilla i La Liga. 

- Vi skal bevare ydmygheden og fortsætte med at præstere, så vi kan komme videre til næste runde. Vi stiller med det hold, vi har størst tiltro til kan få os videre i turneringen. Vi kommer ikke til at tænke på Sevilla-kampen, fastslog Diego Simeone.

Ifølge argentineren kommer Jan Oblak til at starte på mål i torsdagens kamp, hvor det var Miguel Angel Moya, der vogtede buret i Telia Parken. Diego Godin og Jose Gimenez får desuden genvalg i det centrale forsvar. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.