• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Morten Jørgensen

Simeone forudså rødt kort mod Arsenal: Trænede undertalsspil op til kampen

Foto: Getty Images

Diego Simeone havde i sidste uge forberedt sine spillere i Atlético Madrid på, at de kunne komme til at spille i undertal mod Arsenal - og sådan gik det også.

Af Morten Jørgensen

Det så svært ud for Atlético Madrid, da kroatiske Sime Vrsaljko i løbet af de første 10 minutter havde raget to gule kort til sig i Europa League-semifinalen mod Arsenal. 

Alligevel formåede det spanske mandskab dog at få et ganske fornuftigt resultat med fra Emirates Stadium i London, da Antoine Griezmann efter 82 minutter fik udlignet Alexandre Lacazettes føringsmål. 

Selvom Atlético Madrid spillede 80 minutter i undertal, var det noget, som Diego Simeone havde forberedt sine spillere på i træningen op til kampen. 

- En ting om Simeone, som folk ikke ved, er, at hans instinkter altid er rigtige. Vi trænede at spille 10 mod 11 dagen før kampen, og han blev ved med at fortælle os, at vi kunne ende med at være en spiller i undertal, og det skete tidligere end forventet, fortæller Thomas Partey til the Independent.

Midtbanespilleren spillede hele kampen for Atlético Madrid, som nu står med gode kort for at havne i en ny Europa League-finale. En turnering, som spanierne har vundet i både 2010 og 2012.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.