• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Anders Dehn

Skov tror stadig på Europa League-succes: Vil gøre alt for det

FC København er i en svær situation i holdets Europa League-pulje, men Robert Skov bevarer optimismen. Han er klar til at gøre, hvad han kan for at slå Bordeaux i den sidste kamp.

Af Anders Dehn

Det ser i den grad svært ud for Robert Skov og FC København i Europa League. Holdet er to point efter Slavia Prag med kun én kamp tilbage af gruppespillet, så presset er maksimalt inden dét opgør.

Således er status, efter FCK torsdag aften tabte 1-0 i Skt. Petersborg, mens Bordeaux slog Slavia Prag. Men selv om danskerne både skal vinde deres egen kamp og håbe på fransk hjælp i den anden, tror Skov stadig på videre avancement.

Læs også: Bedst og værst: Mak fortsatte som danskerdræber mod FCK

- Ja, selvfølgelig. Der skal noget til. Men vi må tænke på, at vi selv skal slå Bordeaux hjemme. Og det gør vi alt for, siger Robert Skov til Ekstra Bladet.

Nederlaget til Zenit var endnu et smalt et af slagsen for FCK i denne europæiske sæson. Alle kampe i gruppespillet af blevet afgjort af højest ét mål, mens det også var tilfældet for seks af otte kvalifikationskampe.

FC København er afhængig af, at Slavia Prag taber hjemme mod Zenit Skt. Petersborg i sidste runde, mens det danske mandskab selv skal besejre Bordeaux. Ved pointlighed vil Prag-holdet nemlig gå videre, da det er bedre indbyrdes mod FCK.

Superliga

Optakt: AGF - Randers FC

Enten AGF eller Randers FC får chancen for at møde Superligaens nummer fire i en afgørende kamp om at komme i Europa.

Mere Superliga

Fokus