• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Victor Risager

Skuffet FC Midtjylland-træner: Jeg har det ad helvede til

FC Midtjyllands cheftræner er langt fra tilfreds med sit mandskabs præstation mod Rangers torsdag aften.

Af Victor Risager

FC Midtjylland trådte torsdag aften ind i Europa League-kvalifikationen, og de fik en forfærdelig start på deres europæiske eventyr. Efter et 4-2-nederlag på hjemmebane ser det nemlig ud til, at det bliver et kort eventyr.

Og cheftræner Kenneth Andersen gjorde det også meget klart efter kampen, at han var yderst skuffet over præstationen.

Læs også: Bedst og værst: Enmandshæren Sory Kaba gjorde ondt på Rangers

- Det skyldes jo mange forskellige ting, fordi det er forskellige mål, men sådan generelt set er det fordi, at vi spiller dårligt forsvarsspil.

- Jeg har det ad helvede til. Jeg synes, at med det, der var stablet op her på stadion, og det, vi selv havde stillet os i udsigt, er jeg sindssygt skuffet over, at vi kan levere en præstation som den her på hjemmebane, fortæller Kenneth Andersn til 6’eren.

Cheftræneren tvivler også på, at det lykkes for FC Midtjylland at vende opgøret, når der i næste uge spilles returopgør i Skotland:

- Der skal vist et mindre mirakel til, hvis vi skal videre i den her turnering, når vi har lukket fire mål ind og tabt med to mål her, lyder det fra Kenneth Andersen.

Superliga

FCK vrager Daramy mod FCN

Ståle Solbakken har udtaget truppen til søndagens opgør mod FC Nordsjælland. Her har nordmanden fravalgt Mohamed Dara...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.