Slavia Prag sikrede godt udgangspunkt i Sevilla

Sevilla kom foran efter blot 25 sekunder, men måtte i sidste ende nøjes med et 2-2-resultat mod Slavia Prag i den første af 1/8-finaler i Europa League. Andetsteds slog Villarreal Zenit i Rusland.

Simon Kjær spillede fuld tid, da Sevilla torsdag aften måtte nøjes med et 2-2-resultat i den første af to 1/8-finaler mod Slavia Prag i Europa League.

Sevilla fik ellers en vaskeægte drømmestart. Allerede efter 25 sekunder kunne Wissam Ben Yedder nemlig bringe spanierne i front, da han udnyttede et forsvarskoks og sparkede bolden sikkert i kassen. Og det var blot starten på en målrig første halvleg.

Knap 25 minutter efter udlignede Slavia Prags Miroslav Stoch nemlig med et spark fra kanten af feltet, før Munir El Haddadi bragte Sevilla foran igen umiddelbart efter med en flugter efter et hjørnespark.

Igen holdt føringen dog ikke, og kort før pausen udlignede Alex Kral med et bemærkelsesværdigt mål. Et hjørnespark ramte således Krals skulder, og mens han selv stod og kiggede rundt efter bolden, sejlede den over Tomas Vaclik i Sevilla-målet.

Holdene kunne efterfølgende gå til pause ved stillingen 2-2, og efter pausen skulle især hjemmeholdet Sevilla ud og jagte en scoring.

Men selvom spanierne kom tæt på at score sejrsmålet ved Ben Yedder, Munir og Pablo Sarabia adskillige gange, formåede de ikke at få sendt bolden i kassen. Det gjorde Slavia Prag til gengæld heller ikke, og opgøret sluttede 2-2. Slavia Prag sikrede sig dermed et godt udgangspunkt, før de i næste uge spiller returkamp i Tjekkiet.

Villarreal sejrede i Rusland
Andetsteds sikrede Sevillas landsmænd Villarreal sig til gengæld et godt resultat.

Villarreal løb nemlig med en 3-1-sejr på udebane mod Zenit St. Petersborg i en kamp, hvor Vicente Iborra, Gerard Moreno og Manu Morlanes scorede spaniernes mål.