Sørensen og Young Boys er ude af Europa League

Young Boys og danske Frederik Sørensen er færdige i Europa League. De spillede torsdag aften 1-1 med Glasgow Rangers.

I sidste spillerunde var Young Boys godt på vej mod 1/16-finalerne, inden FC Porto på to sene scoringer af Vincent Aboubakar vendte opgøret på hovedet.

Portugiserne stod derfor med de bedste kort på hånden inden gruppens sidste kamp, hvor modstanderen hed Feyenoord. For Young Boys' vedkommende ventede skotske Glasgow Rangers.

Steven Gerrards tropper førte Gruppe G inden opgøret, men var endnu ikke sikret avancement.

Frederik Sørensen startede i schweizernes centrale forsvar, og han kunne efter 22 minutter se Alfredo Morelos tvinge Young Boys-keeper David von Ballmoos ud i en fantastisk redning.

Den colombianske angriber havde omvendt mere held med sig en halv time inde i opgøret, hvor han udnyttede en stor fejl i schweizernes forsvar og gjorde det til 1-0.

Inden pausen var Joe Aribo ikke langt fra at heade hjemmeholdet yderligere i front, men bolden sneg sig forbi den ene oppasser, og så stod det 0-0 ved pausen.

I anden halvleg kom gæsterne bedre med.

Christian Fassnacht havde først et stærkt hovedstødsforsøg, som Allan McGregor fik sendt på overliggeren, og med få minutter tilbage af opgøret kom udligningen så. Borna Barisic kom efter 89 minutter til at sende bolden i eget net.

I overtiden fik blev Ryan Jack udvist for Rangers, men det var for sent for Frederik Sørensen og co., der måtte nøjes med 1-1.

FC Porto vandt 3-2 over Feyenoord, og det betyder, at de følger Glasgow Rangers videre til 1/16-finalerne.