• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Oliver Okstrøm

Solbakken forudser en hård fysisk kamp mod Malmö

Foto: Getty Images

FC Københavns manager Ståle Solbakken regner med, at der bliver fart på torsdag aften, når de danske mestre skal møde svenske Malmö i Europa League-gruppespillet.

Af Oliver Okstrøm

FC København møder Malmö FF torsdag aften i noget, der kunne være slaget om Øresund. Her bliver det en kamp, hvor der bliver fart over feltet, forudser FCK'ernes norske manager Ståle Solbakken.

Det gjorde han klart ved pressemødet forud for kampen.

Læs også:FC København: Vi kunne snildt have solgt 6.000 billetter

- Jeg tror godt, der kan blive fart på i morgen, og at det i perioder godt kan blive en fysisk kamp. Måske også en hård kamp, men forhåbentlig en fair kamp. Man kan ikke sammenligne med den seneste gang vi mødtes i Dubai, for der er ingen af mine spillere tilbage fra den kamp i dag, og vi var mere overlegne dengang, hvor holdenes niveau er mere jævnbyrdigt i dag, lyder det fra Solbakken.

Til kampen står det endnu ikke klart, hvorvidt man vil bruge Viktor Fischer og Jens Stage, der begge har været skadede denne uge. Dog træner de begge med, men for FCK er der også en kamp i weekenden mod ærkerivalerne fra Brøndby IF at have i baghovedet. Det er dog ikke noget, man gør sig de store overvejelser om, mener FCK-manageren.

Læs også:Malmö-AC inden FCK-møde: Drømte aldrig om at spille for dem

- Vi tænker ikke så meget på Brøndbykampen på søndag, men vi har nogle stykker, der nok ikke kan spille 90 minutter i begge kampe, men den vurdering foretager vi altid, når kampene ligger tæt. Men Malmö og Brøndby har også meget forskellige spillestile, så det indgår også i overvejelserne, forklarer Ståle Solbakken.

Endvidere påpeger Solbakken, at Malmö FF er et hold, som har godt med vind i ryggen med fem ligasejre i træk, og derfor er det også et mandskab, hvor FCK skal spille op til deres bedste, hvis der skal point på kontoen, mener han.

Kampen mellem Malmö og FC København spilles klokken 21, og den sendes direkte på 6'eren.

Læs også:Optakt: Malmö FF - FC København

Læs også:FCK-svensker: Vi kan vist roligt forvente en fantastisk kulisse i Malmø

Læs også:Solbakken stikker til Malmö: Ikke noget spektakulært mandskab

Superliga

Mere Superliga

Fokus