• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Oliver Okstrøm

Solbakken tager gerne en straffesparkskonkurrence mod Celtic

Foto: Getty Images

FC København-manager Ståle Solbakken lægger ikke skjul på, at han godt vil have en midnatsforestilling i Skotland.

Af Oliver Okstrøm

Tidligere på sæsonen var det en straffesparkskonkurrence, der blev endestationen for FC København i kvalifikationen til Champions League, hvor man røg ud til serbiske Røde Stjerne.

Til trods for det, så tager FCK-manager Ståle Solbakken gerne endnu en af slagsen i torsdagens opgør mod Celtic i Europa League, fortæller han til Ritzau ifølge Aarhus Stiftstidende.

Læs også:Celtic-duo klar til FCK-kamp: Giver kæmpe selvtillidsboost

Her peger Solbakken på, at en straffesparkskonkurrence vil være fin, da holdet har en god målmand, ligesom straffesparkskonkurrencer er 50-50, og det er bedre end det udgangspunkt, der er før kampen, ifølge nordmanden. Den første kamp endte 1-1 i Parken.

- Der vil også være stort pres på Celtics spillere i den situation. Det eneste forbehold er, at vi ikke har brug for at spille ekstra minutter på grund af kampprogrammet, lyder det fra Ståle Solbakken, som dermed kan se frem til en kamp, der først er slut ved midnat, hvis det ender med straffekonkurrence.

Læs også:Åge Hareide er årets træner i Danmark

Derfor kunne det tænkes, at FCK havde trænet straffespark, men det er ikke noget, som Solbakken har presset spillerne til at gøre denne gang.

Selvom det endte med exit mod Røde Stjerne, så har FCK også gode minder fra straffekonkurrencer. I denne sæson slog man Hillerød ud af pokalturneringen efter sådan en, og i sidste sæson sendte københavnerklubben italienske Atalanta ud.

Kampen mellem Celtic og FC København spilles torsdag aften klokken 21, og den sendes direkte på 6'eren.

Læs også:FC København uden overraskelser i truppen mod Celtic

Læs også:Højlydte Solbakken skræmmer konen: Jeg prøver at blive bedre

Superliga

LIVE: AGF foran ved pausen mod FCM

Hvis AGF skal hente FCK på Superligaens andenplads, kræver det point, når klubben hjemme møder FC Midtjylland søndag ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.