• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Torsten Kjems Hansen

Solbakken tog alvorsord med forsvarsspiller: Sjovt at se hans udvikling

Foto: Getty Images

FC Københavns svenske forsvarsspiller Sotirios Papagiannopoulos var tæt på at blive afskrevet af manager Ståle Solbakken i starten af sæsonen - nu får han stor ros

Af Torsten Kjems Hansen

Det var gode nyheder for FC København, da det onsdag kom frem, at Andreas Bjelland er sin skade kvit og er med i flyet til Riga, hvor der i aften venter den afgørende playoff-kamp mod Riga FC i forhold til at komme i Europa League-gruppespillet.

Men det er langt fra givet, at den rutinerede forsvarsspiller som en selvfølge kommer til at træde ind på holdet igen. For i hans fravær har svenske Sotirios Papagiannopoulos i den grad spillet sig varm og har været en mere end solid stopklods i forsvaret i den seneste række kampe. 

Læs også:Video: FCK i vigtig sejr - Se alle fire kasser her

Sådan var det langt fra i starten af sæsonen, da Sotirios Papagiannopoulos kom i kamp. I premiere-runden mod OB blev han fremhævet af manager Ståle Solbakken på den negative måde og så tog manageren et alvorsord med svenskeren og belærte ham om, at det var lige nu, at han skulle vise sit værd i FCK - for ellers var det ud. 

Læs også:Fischer lettet efter overtidsscoring: Det var rigtig, rigtig forløsende

De norske manager forklarede forsvarsspilleren, at når man har været et år i FC København, er der ikke længere tid til at lave de samme store fejl. Siden blev Andreas Bjelland skadet, hvilket har givet Sotirios Papagiannopoulos en fast plads i forsvaret sammen med nyindkøbet Victor Nelsson. 

Og Sotirios Papagiannopoulos har i den grad taget kritikken til sig og leveret varen i forsvaret. 
- Det har været sjovt at se hans udvikling. ' Sotte' har været helt fantastisk i de seneste 5-6 kampe. Han har virkelig været god - det må jeg fandeme sige, siger Ståle Solbakken til Ekstra Bladet.

I aften starter Sotirios Papagiannopoulos formentlig igen inde sammen med Victor Nelsson i mod Riga FC, mens Andreas Bjelland må starte som reserve, når arbejdet på at nå det europæiske gruppespil skal gæres færdig. FC København vandt det første opgør med 3-1 i Telia Parken. 
.

Læs også:FC Københavns returkamp mod Riga sendes på dansk tv

Læs også:FCK-forsvarer: Sæsonens vigtigste kamp

Læs også:Optakt: Riga FC - FC København

Superliga

Mere Superliga

Fokus