• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Victor Risager

Sort skærm før FCK-kamp: Discovery med budskab i tv-strid

Foto: Getty Images

Discovery kommenterede på den igangværende strid mellem tv-stationen og tv-udbyderen Yousse før og midt i aftenens FC København-kamp.

Af Victor Risager

Yousee har droppet Discoverys kanaler fra deres grundpakke, og det betyder, at flere danskere ikke længere vil kunne se det danske landsholds kampe samt Superliga-kampe med deres nuværende tv-pakke.

Og det er tv-stationen Discovery ikke tilfredse med, og de har anklaget tv-udbyderen Yousee for at vildlede sine kunder.

Utilfredsheden med Yousee understregede Discovery også i forbindelse med torsdagens FC København-kamp mod Lugano i Europa League. Før kampen og i kampens pause blev der sort skærm, altimens tv-stationen kom med følgende besked:

- Yousee siger, de er i forhandling med Discovery. Det er de ikke. Yousee fjerner Discorverys kanaler - for Yousee har taget et valg for dig og for næsten halvdelen af den danske befolkning. De siger, du skal blande selv, men de mener, du skal blande dig udenom. Det er helt sort.

- Vil du være sikker på at kunne se alt vores indhold kan du se det her: Dplay, Boxer, Stofa, Waoo, Canal Digital og Telia. Tag valget tilbage.

Fra og med 1. januar står Discovery til at blive fjernet fra Yousees tv-pakker. 

Superliga

LIVE: AaB misbruger kæmpechance

Esbjerg fB kæmper for livet i ligaen, og AaB skal forsøge at tage et stort skridt mod top-6. Følg den spændende kamp ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.