• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League .
Sponsoreret artikel

Spotpris: Se FC Københavns jagt på Europa League med Dplay

Spotpris: Se FC Københavns jagt på Europa League med Dplay
Foto: Getty Images

Klar til europæisk uge: Få alt det bedste Sport og Underholdning med Dplay i tre mdr for bare 99,-/md (normalpris 179,-/md).

Af .

Weekendens Superliga er parkeret, og nu venter en uge, hvor flere danske hold skal skål kæmpe for for Danmark i de europæiske turneringer. 

Discovery og Tipsbladet præsenterer et fremragende tilbud på Dplay Sport & Underholdning, der giver adgang til eksempelvis Europa League, Superliga og masser af andet fodbold og sport.

For bare 99,-/md (normalpris 179,-/md) er der adgang til topfodbold fra Europa League, Superligaen, Nations League og meget mere.

På torsdag viser Dplay eksempelvis FC Københavns jagt på en plads i Europa League-gruppespillet, når holdet i tredje kvalifikationsrunde møder polske Piast Gliwice.

FC København har fået en skæv start i Superligaen, men kursen er fortsat god på den europæiske scene, hvor det danske hold i den seneste runde præsterede er fremragende comeback mod svenske IFK Göteborg, der blev nedlagt med 2-1.

Bliver det til sejr torsdag over Piast Gliwice ligger det allerede fast, at den sidste forhindring frem mod endnu et gruppespil til FCK bliver enten HNK Rijeka (Kroatien) eller Kolos Kovalivka (Ukraine) i playoff-runden.

Både kampen mod Piast Gliwice og den eventuelle playoff-kamp vises på Dplay med en fremragende favoritpris til Tipsbladets læsere.

Er man mere til Mourinho, Højbjerg og Tottenham, er der også mulighed for at se KF Shkëndija - Tottenham i Europa League, torsdag aften.

Ud over masser af fodbold byder Dplay Sport & Underholdning også på:

- Giro d’Italia

- Le Mans

- Eksklusive Dplay Only programmer og snigpremiere

- Live stream af 11 tv-kanaler

Tilbuddet på Dplay Sport & Underholdning er skræddersyet til Tipsbladets læsere og kan lige nu hentes til kun 99 kroner om måneden for tre måneder. (normalpris 179,-/md) - TILMELD VIA LINK

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020