• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Kenneth Jensen

Ståle Solbakken ikke meget for at snakke om uruguayansk back

FC København sættes i forbindelse med den 25-årige back Guillermo Varela fra Penarol. Manager Ståle Solbakken er ikke meget for at tale om rygtet.

Af Kenneth Jensen

Peter Ankersen ventes at blive solgt senest til sommer, så FC København lægger allerede nu planer for, hvordan den danske landsholdsspiller skal erstattes, og hvem erstatningen skal være.

Torsdag morgen blev FC København af det uruguyanske medie Telemundo sat i forbindelse med VM-backen Guillermo Varela fra Uruguay. Han  spiller i Penarol og har en fortid i Manchester United.

Læs også: Medie: FC København tæt på uruguayansk VM-back

Efter Europa League-opgøret mod Bordeaux, som FC København tabte med 0-1, var den norske manager ikke meget for at tale om spilleren, der altså kædes sammen med et skifte til Danmark.

- Nogen (journalist, red.) har sendt mig beskeder klokken 07 et eller andet. Jeg tænkte, "okay, på en kampdag? Det må være store nyheder". Men nej, jeg vil ikke kommentere rygterne, sagde den norske manager.

Læs også: Varela meldes på vej til FCK: Har kun hørt det fra pressen

I mixed zone fortalte Ståle Solbakken også, at FC Københavns transferplaner ikke er ændret, efter klubben har sagt farvel til Europa for denne gang.

FC København tabte 0-1 til Bordeaux og slutter dermed sidst i Europa League-gruppen, hvorfra Zenit og Slavia Prag gik videre.

Dermed har Danmark heller ingen klubhold i aktion efter vinterpausen.

Sidste år gik FCK videre fra gruppespillet i Europa League og fik et par kampe mod Atletico Madrid i foråret, men i foråret 2019 er alt FCK's fokus på Superligaen, da klubben også er ude af pokalturneringen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus