• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Alexander Paaske

Ståle: Vi forsvarer os rigtigt godt

FC Københavns manager, Ståle Solbakken, er begejstret for præstationen og 0-0-resultatet i Atalanta og roser især defensiven.

Af Alexander Paaske

FC København fik et super godt resultat med hjem fra Italien, da holdet spillede 0-0 mod Atalanta i det første playoff-opgør i Europa League-kvalifikationen.

Ståle Solbakken erkender, at Atalanta havde overtaget i størstedelen af kampen, men fremragende forsvarsspil og en stærk Joronen sørgede for rent bur. Det fortæller Solbakken til fck.dk

Læs også: Bedst og værst: Atalanta-stjerne var her, der og alle vegne mod FCK

- I 1. halvleg er kampen nogenlunde lige, selv om de har lidt mere spil end os, men vi får alligevel god kontrol over kampen. Men efter pausen begynder vi at blive trætte, og de får efterhånden lagt et voldsomt tryk på os, især i de sidste 20 minutter, siger Solbakken.

- Men vi forsvarer os godt, Ankersen og Boilesen var helt fantastiske, midtstopperne stærke i boksen, og Jesse har også et par vigtige redninger. Men det er jo ikke fordi, de har så voldsomt mange helt store chancer, måske 2-3 stykker, ellers er det mange skud, der bliver rettet af og så videre. Vi er gode i og omkring feltet og forsvarer os rigtigt godt!

Den norske manager er meget tilfreds med resultat på trods af de manglende FCK-chancer og ser en spændende returkamp forude.

- Selv om vi ikke selv skaber en eneste chance, er det her et fantastisk resultat. Men vi har stadig et bjerg at bestige i København, men nu lever kampen i hvert fald, lyder dommen fra Solbakken.

FC København og Atalanta spiller returopgør om seks dage i Telia Parken.

Superliga

Mere Superliga

Fokus