• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Nicklas Grodt Degn

Stage: Vi skal være tilfredse med 1-1

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Jens Stage var ikke tilfreds med FCK’s spil i den uafgjorte kamp mod Malmø og erklærer sig på den baggrund tilfreds med resultatet.

Af Nicklas Grodt Degn

FC København kan tage fra Malmø med et Europa League-point, der kan lægges oven i de tre, de fik mod Lugano i første runde af gruppespillet. Det skal københavnerne være tilfredse med efter en kamp, hvor spillet ikke sad i skabet, lød det efterfølgende fra en af midtbanespillerne.

- Ser man på de 90 minutter skal vi være tilfredse med 1-1. Det er ikke vores bedste præstation i dag, det er det bestemt ikke. Det var faktisk en smule dårligt til tider. Men vi skaffer det ene point, som er rigtig vigtigt, så det var alligevel godt nok, sagde Jens Stage efter kampen til 6’eren.

Stage startede på banen efter han ellers havde døjet med en skade fra weekendens Superliga-kamp. Han og FCK måtte især i andenhalvleg modstå et tungt pres fra værterne Malmø.

- Det blev for hektisk på bolden. Vi lavede for mange fejl, mig selv inklusiv. Vi havde gode perioder, hvor vi lagde presset på dem og holdt fast i bolden, men der var for lange perioder, hvor vi ikke var gode nok. Det skal vi kigge på. Vi får trods alt et point, så helt skidt var det ikke, sagde Jens Stage.

FC København fører Europa League gruppe B á point med Dynamo Kiev.

---------------------------

Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til tipsbladet.dk-læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus