• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Victor Risager

Stephan A. efter tre EL-kampe i streg: Glad for alle de minutter, jeg kan få

Stephan Andersen glæder sig over, at han fik genvalg i målet i Europa League.

Af Victor Risager

I forhold til weekendens derbysejr over Brøndby IF havde Ståle Solbakken blot foretaget én udskiftning i startopstillingen til torsdagens Europa League-kamp mod Slavia Prag.

Stephan Andersen erstattede nemlig Jesse Joronen i FC København-målet. Det var tredje Europa League-kamp i træk, at den erfarne målmand vogtede buret, og det glæder Andersen. Han glæder sig nemlig over al den spilletid, han kan få. Det fortalte han til 6eren efter kampen.  

Læs også: Tilfreds Bjelland efter remis: Vi lever stadig

- Jeg er glad for, at jeg fik chancen igen. Som jeg også har sagt tidligere, så er jeg selvfølgelig glad for alle de minutter, jeg nu engang kan få, og selv om det ikke er så mange, som jeg gerne ville have, må jeg tage til takke med det, jeg får, lyder det fra Andersen, der også har været tilfreds med sine præstationer:

- Jeg synes, det er gået rigtig fint. Jeg spiller en fin kamp i Bordeaux og en solid kamp på hjemmebane mod Slavia og en solid kamp i dag på udebane, så jeg synes, at jeg kan se mig selv i spejlet efter de her tre situationer. 

Læs også: Bedst og værst: FCK blev pakket sammen af camerounsk monster

Når FC København møder AaB i weekenden, kan Andersen dog igen se til fra bænken, hvis Ståle Solbakken holder fast i sit rotationsprincip. Det ville Andersen helst undgå, indrømmer han, men den erfarne keeper accepterer, at det er Solbakken, som træffer beslutningerne, der er bedst for holdet. 

- Jeg havde selvfølgelig helst undværet rotationen og spillet alle kampe. Det skal jeg være ærlig og sige. Men det er Ståle, der varetager interesserne og gør det, som han føler er bedste for holdet, og det var så åbenbart, at jeg skulle spille i dag, og så må vi se, hvem det bliver på søndag.

FC København gæster AaB søndag klokken 16.00.

Superliga

Mere Superliga

Fokus