• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Victor Risager

Stolt ”AC” efter første finale: Jeg kunne godt mærke lidt nerver

Foto: Getty Images

Andreas Christensen er stolt over Chelseas præstation i Europa League og fortæller, at han forud for onsdagens finale var lidt ramt af nerver.

Af Victor Risager

Andreas Christensen fik en af sin hidtil største oplevelser i karrieren, da han onsdag aften spillede fuld tid i Chelseas 4-1-sejr over Arsenal i Europa League-finalen.

Før kampen kunne den 23-årige dansker imidlertid mærke kampens betydning, da han kunne mærke lidt nervøsitet. Det styrede han dog fint, hvis han selv skal sige det. Det fortalte Christensen til 6’eren efter kampen ifølge Ritzau.

Læs også: Chelsea vinder overlegent Europa League-finalen

- Jeg er superglad. Det er min første finale, og jeg kunne godt mærke lidt nerver, men jeg synes, at jeg styrede det fint.

- Nu har jeg vist mig frem - måske ikke på højeste niveau, men på niveauet lige under Champions League. Jeg har spillet alle europæiske kampe. Jeg synes, at jeg har gjort mit, og jeg er utrolig stolt over, at det er endt med det her, siger Andreas Christensen.

Finalen var 15. gang i denne sæson, at Christensen startede inde i Europa League for Chelsea, og dermed spillede han alle kampene. Til gengæld har spilletiden været knap i Premier League, hvor Chelsea-træner Maurizio Sarri har foretrukket andre spillere.

Det har tidligere fået Andreas Christensen til at erklære sig utilfreds over den manglende spilletid, men han fortæller til 6’eren, at han regner med at fortsætte i den engelske storklub.

Andreas Christensen skiftede til Chelsea fra Brøndby i 2012 og står noteret for i alt 72 kampe for klubbens førstehold.

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus