2017-05-18 18:46
Foto: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Før Europa League-finalen holdt Ajax en større pressedag, og her var især Kasper Dolberg eftertragtet.

Han er med seks Europa League-scoringer den tilbageværende spiller i turneringen, som har lavet flest mål, og med 23 scoringer i alle turneringer er sæson et som seniorspiller for Kasper Dolberg gået over al forventning.

Den 19-årige danske angriber, der har en fortid i Silkeborg IF, møder på onsdag Manchester United i Europa League-finalen i Stockholm, og her skal Kasper Dolberg og Ajax forsøge at tæmme et presset og sultent Manchester United-hold, der skal vinde for at få en plads i næste sæsons Champions League.

Og da Ajax tidligere torsdag holdt en større pressedag forud for finalen på onsdag, var der et stort opbud på plads, og de internationale medier havde især fokus på den 19-årige danske angriber, som mange lader til at spå en god chance for at blive kampafgørende mod United.

15 forskellige medier ville lave interviews med Kasper Dolberg, der ikke nåede dem alle, men det fortæller noget om, at de engelske medier, der var mødt talstærkt frem, også er med på, at den unge dansker er en yderst spændende spiller.

Danskeren var dog ikke mere påvirket af det store presseopbud, end at han svarede, som han altid gør.

- Vi går ind til kampen med troen på, at vi vinder opgøret, sagde han blandt andet til engelsk Eurosport og forklarede senere:

- Det her er min første sæson på førsteholdet, og det ville være stort at slutte af med en så stor titel, sagde han.

Og det er jo rigtigt. Det er gået stærkt. Fra U19-spiller til førsteholdsspiller og til nu at stå som Ajax-topscorer i en Europa League-finale.


Foto: Gerard van Hees/Ajax.nl

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?