Suso sikrede Milan point mod Betis

En frisparksscoring af Suso sikrede AC Milan point, da de gæstede Real Betis.

Real Betis sikrede et point, da de torsdag aften spillede 1-1 mod AC Milan på hjemmebane i Europa League.

12 minutter inde i opgøret kom den første scoring. Real Betis spillede AC Milan-forsvaret spillet tyndt, inden Junior Firpo slog et indlæg ind i fødderne på Giovani Lo Celso, som flugtede bolden i mål.

Efterfølgende havde Real Betis flere chancer til at bringe sig yderligere foran ved blandt andre Antonio Sanabria, men det formåede de ikke, og de måtte gå til pause med en føring på blot et mål.

Efter knap en times spil kom Milans Suso tæt på at bringe balance i regnskabet med en god curlet afslutning. Pau Lopez var dog vågen i Betis-målet og leverede en fin redning.

Lopez kunne dog ikke holde Suso fra måltavlen, og han fik udlignet få minutter efter. Et frisparksindlæg af den tekniske spanier sejlede over både med- og modspillere, inden bolden gled ind i sidenettet. 1-1.

Der blev ikke scoret yderligere, og begge hold snuppede dermed et point.

Det betyder, at toppen i Gruppe F fortsat er tæt, og Real Betis fører gruppen med otte point, mens Olympiakos og AC Milan er blot et point efter.