• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Sylvester Guldberg Røn

Sviatchenko efter Europa League-exit: Vi havde en gylden chance

FC Midtjylland-forsvarer Erik Sviatchenko er skuffet over klubbens nederlag til Malmö i Europa League-kvalifikation. Midtjyderne havde en gylden chance ifølge Sviatchenko.

Af Sylvester Guldberg Røn

FC Midtjylland måtte torsdag aften forlade Europa League, før det blev rigtig sjovt. Klubben fra Heden havde et godt udgangspunkt med 2-2 fra udebaneopgøret, men midtjyderne tabte torsdag skuffende med 0-2 på hjemmebane.

Dermed bliver det ikke til europæisk gruppespil for FC Midtjylland i denne omgang. Forsvarer Erik Sviatchenko kom ikke på banen i torsdagens opgør, men han er dybt skuffet over den europæiske exit.

- Jeg er ligeså skuffet som resten af klubben, fansene og de spillere, der spillede kampen. Vi havde et fint udgangspunkt, og det var en gylden chance. Den er tung i forhold til den gulerod, der var, siger Erik Sviatchenko til FCM TV.

Erik Sviatchenko er dog sikker på, at holdet rejser sig igen, selvom den ikke står på europæisk fodbold på MCH Arena i efteråret.

- Jeg ved, at alle spillere i vores trup er godt rustet til at komme videre. Det er en kliché, men der venter en kamp i weekenden . Vi skal tilbage hurtigst muligt, og det kommer man ved at vinde fodboldkampe, siger Erik Sviatchenko til FCM TV.

Det er ikke hvilken som helst kamp, der venter i weekenden. FC Midtjylland skal nemlig til Brøndby Stadion på søndag, hvor sidste sæsons mesterskabsduellanter tørner sammen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus