• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Oliver Okstrøm

Sviatchenko mangler opskriften for FCM: Håbløst resultat

Det bliver et stort bjerg at bestige for FC Midtjylland, når de tager til Glasgow i næste uge, og for midtjydernes Sviatchenko har han ikke svaret på, hvordan det skal blive indhentet.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjylland løb ind i et ærgerligt nederlag på 2-4 i Europa League-kvalifikationen mod Rangers FC torsdag aften, hvilket vil kræve en sejr på tre mål i returen på Ibrox. Det er en opgave, som bliver meget svær, fortæller Erik Sviatchenko, som betegner resultatet i kampen som helt håbløst.

Det fortæller han til tipsbladet.dk efter kampen.

- Vi skal jo bare derudaf. Der er jo ikke så meget med at spekulere i resultatet. Vi skal bare derud og smadre igennem. Det bliver jo en vanvittig fed kamp, hvis man skal se det lidt objektivt. Vi kan jo bare gå ud og gøre, hvad vi kan. Det er så en anden ting, siger han og fortsætter:

- Men lige nu har jeg ikke opskriften på, hvordan vi går på udebane og skal score tre mål for at gå videre. Vi scorer trods alt to mål på hjemmebane, så vi kan godt score mål, men om det kan ske på udebane, det må vi se, lyder det fra Erik Sviatchenko.

Undervejs i kampen havde midterforsvareren et indtryk af, at FCM-mandskabet havde et fint forløb indtil Rangers fik scoret kort før pausen, som satte skotterne i gang i kampen. Han mener dog ikke, at man havde undervurderet, hvad modstanderne fra de britiske øer kom med.

- Det var ikke fordi, vi var overraskede over, hvordan de kom, men vi formåede desværre ikke at være den enhed, som vi selvfølgelig skulle være i en Europa League-kvalifikationskamp på hjemmebane, understreger Sviatchenko.

Returkampen på Ibrox spilles på torsdag i næste uge.

Superliga

FCK vrager Daramy mod FCN

Ståle Solbakken har udtaget truppen til søndagens opgør mod FC Nordsjælland. Her har nordmanden fravalgt Mohamed Dara...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.