Teenager reddede Manchester United fra pointtab

Længe kæmpede Manchester United med at åbne Astana op, men så dukkede Mason Greenwood op og sikrede 1-0-sejren.

Manchester United vandt Europa League for to år siden, og kampen mod et nyt trofæ begyndte i dag hjemme mod Astana.

Allerede fra kampens start pressede Manchester United meget på, og Mason Greenwood var centimeter fra at krølle et hårdt skud op i hjørnet.

Astana kom enkelte gange i farlige situationer på kontrastød, men Manchester United havde godt styr på offsidefælden.

Manchester United kom blæsende ud til anden halvleg, og Marcos Rojo sendte en flad bold ind tæt på mål, hvor to medspillere gled lige forbi bolden.

Hjemmeholdet sværmede rundt om feltet i lange perioder, men de havde svært ved at få det afgørende dødsstød sat ind.

Der skulle gå lang tid, men efter 72 minutters spil afsluttede Mason Greenwood fra en spids vinkel. Bolden gik imellem benene på målmanden i mål til 1-0.

Manchester United fortsatte med at kontrollere kampen, og det var meget svært at se, hvordan Astana skulle få ændret på resultatet.