• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Morten Jørgensen

Tidligere FC Midtjylland-målmand vil ikke jagte helterolle mod Chelsea

Johan Dahlin vil ikke gøre noget særligt for at blive en helt mod Chelsea, for han kan også hurtigt blive syndebuk.

Af Morten Jørgensen

Når Malmö FF i næste uge spiller den første Europa League-kamp mod Chelsea, bliver der med stor sandsynlighed brug for, at klubbens målmand har en god dag, hvis der skal skabes et godt resultat.

Det er den tidligere FC Midtjylland-målmand, Johan Dahlin, der står med det ansvar, men selvom der formentlig kommer et stort tryk ned mod svenskerens ende, gør han det klart, at han ikke vil forsøge at jagte en helterolle.

- Nej, faktisk ikke. Jeg tror, at det er det farlige, når man står på mål. I nogle kampe har man intet at lave, og så skal man acceptere det og ikke lave ting, man ikke skal gøre. Det er vigtigt at acceptere, at det er sådan. I disse kampe er der normalvis lidt mere at lave, så man behøver ikke jagte noget. Jeg tror, det er farligt at jagte en helterolle. Det er nemt at blive syndebuk, siger han i et interview med fotbollskanalen.se.

I sommeren 2017 skiftede Johan Dahlin til Malmö FF efter to et halvt år i FC Midtjylland, og han har sidenhen været det klare førstevalg mellem stængerne for den svenske storklub, hvor han også tidligere i karrieren har spillet en række år, inden han tog på et tyrkisk eventyr.

Det første opgør mellem Malmö FF og Chelsea spilles den 14. februar i Sverige, mens der er returopgør i London syv dage senere.

Superliga

Mere Superliga

Fokus