Lillebror Sanneh ser frem til FCM-chance: Vil arbejde hårdt på at imponere
2016-02-17 19:45

Når der skal byttes trøje efter kampen i morgen aften, vil Tim Sparv gå målrettet efter sin tidligere holdkammerat Daley Blind.

FC Midtjylland spiller i morgen klubbens største kamp til dato, når de danske mestre møder mægtige Manchester United i Europa League. De Røde Djævle kommer til Herning i en svækket udgave, men der er alligevel stjerner nok til at betræde græsset på MCH Arena.

For midtjydernes midtbaneprofil Tim Sparv bliver det også en stor oplevelse at møde Manchester United – en oplevelse, han kalder den største i karrieren.

- Det bliver helt afgjort den største på klubniveau – og det er samtidig denne lille klubs største nogensinde. For mit eget vedkommende er kvalifikationskampe mod Spanien og Tyskland nok på samme niveau. Man er med for at møde de bedste. Vi skal spille på samme bane som flere verdensstjerner, siger Tim Sparv til yle sporten.

Flere af FCM-spillerne kommer utvivlsomt til at bytte trøjer med Manchester United-stjernerne efter slutfløjtet torsdag aften, og Tim Sparv har allerede udset sig, hvem han vil prikke på skulderen.

- Det bliver Daley Blind. Jeg kan godt lide at bytte med spillere, jeg har en relation til. Jeg har to Bale-trøjer derhjemme. Det er næsten unødvendigt at have to ens, siger Tim Sparv, som var holdkammerat med Daley Blind en kort overgang i FC Groningen.

Der er kampstart i morgen klokken 19.00.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Er mesterskabet i England afgjort?