• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Oliver Okstrøm

Tim Sparv kigger indad: Vi skal være hurtigere med på midtbanen

Foto: Getty Images

FC Midtjyllands finske midtbanemotor Tim Sparv følte ikke, at han sammen med sine øvrige midtbanespillere var hurtige nok til at komme med i det offensive, ligesom han ser sig medskyldig i Rangers' andet mål.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjylland havde ikke den kamp, som de havde ønsket sig mod skotske Rangers FC torsdag aften, hvor det endte med et nederlag til midtjyderne på 2-4. Efter kampen var det derfor en skuffet Tim Sparv, som skulle forklare, hvad der skete.

Her var det både længere fremme på banen og i defensiven, at der var problemer, forklarer den finske midtbanespiller til tipsbladet.dk

- Vi skulle have været mere ude på vores wingbacks, hvor der kunne have været mere bevægelse bagom deres forsvar. Det synes jeg skete for lidt, fortæller finnen og fortsætter:

- Centralt på midtbanen skal vi være hurtigere med i det offensive, så der er nogle ting at arbejde videre med. Defensivt var der også for mange små fejl, som vi laver. På dette niveau straffes det, lyder det fra Tim Sparv.

Her ser han også selv indad, og overvejer både om han kunne have hjulpet de tre midtstoppere bedre ved det første mål, ligesom han godt kan se, at han skulle have lavet frispark længere oppe på banen ved målet til 2-0.

Nu venter der en kamp på Ibrox i Glasgow på torsdag i næste uge, hvor en sejr på 3-0 eller noget i den stil er påkrævet, hvis FC Midtjylland vil have en mulighed for stadig at opfylde klubbens helt store mål om at komme med i Europa League-gruppespillet. Her slår Sparv dog fast, at det ikke er ovre, inden den fede damer synger.

Opgøret i Skotland torsdag spilles klokken 20.45.

Superliga

Optakt: SønderjyskE - OB

SønderjyskE's pokalvindere kan ikke fejre onsdagens triumf ret længe. Lørdag aften venter en vigtig kamp mod OB.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Hobro IK - Randers FC

Hobro IK jagter revanche for 0-4-nederlaget for et par uger siden. Randers FC skal forsøge at vaske pletten fra det seneste opgør mod AC Horsens af sig.

Optakt: AGF - FC København

Skal AGF udfordre FCK på andenpladsen? Søndag aften kan kampen om sølvmedaljer bliver åbent på vid gab eller lukket helt i.