• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League clbold.dk

Torsdag bliver vigtig for Chelsea: Høring i appelsag om transferforbud

Foto: Getty Images

Det bliver en meget afgørende dag for Chelsea i de kommende sæsoner, når appelsagen bliver sat i gang torsdag om deres transferkarantæne.

Af clbold.dk

Torsdag bliver en meget vigtig dag for den engelske storklub Chelsea, da deres appelsag mod det transferforbud, der har ramt klubben, påbegyndes. 

Det skriver det engelske medie Sky Sports.

Her bliver det berettet, at det dog ikke lader til, at man kommer til en afgørelse i løbet af torsdagen. I stedet må man nok vente til slutningen af måneden på at blive klogere på sagen, melder mediet.

Sagen handler kort og godt om, at FIFA har fundet brud på reglerne for rekruttering af unge spillere under 18 år i 29 tilfælde ud af de 92 sager, som er blevet undersøgt. 

Chelsea er allerede blevet ramt af transferforbuddet, og modsat meget lignende sager med eksempelvis Barcelona i den uheldige hovedrolle har en appel i dette tilfælde ikke medført, at man har kunne hente spillere indtil sagen var afgjort af appelretten. Dette har Premier League-klubben heller ikke været tilfredse med, forlyder det.

Transferforbuddet har også en stor betydning for de spillere, som gerne vil forlade klubben. Det vil nemlig ikke være muligt at købe en erstatning, hvis en spiller som Eden Hazard bliver solgt til Real Madrid, som han har været rygtet til.

Foruden transferkarantænen blev Chelsea også idømt en bøde på fire millioner kroner.

Endelig skal Chelsea også i kamp i Europa League torsdag, hvor de møder Slavia Prag i kvartfinalens første kamp.

Superliga

Optakt: Hobro IK - Lyngby Boldklub

Den første af to gyserkampe om overlevelse i Superligaen spilles i Hobro, hvor Lyngby kommer på besøg mandag aften.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.