• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Kenneth Jensen

Toutouh om Ajax: De har dygtige kanter og en giftig angriber

Toutouh om Ajax: De har dygtige kanter og en giftig angriber
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Youssef Toutouh var tilfreds med at vinde opgøret mod Ajax, men han var ærgerlig over ikke selv at komme på tavlen mod det hollandske mandskab.

Af Kenneth Jensen

Normalt plejer han at være træfsikker, men den 24-årige FCK-kant Youssef Toutouh misbrugte et par gode muligheder, da FC København torsdag aften vandt med 2-1 hjemme over Ajax.

Alligevel kunne Toutouh glæde sig over en sejr og dermed et okay udgangspunkt, inden der er returopgøret i Amsterdam på torsdag. Og Toutouh og FC København kom foran allerede efter 26 sekunder af opgøret, hvor han havde taget en lang tur på tværs af banen og havde en andel i åbningsmålet. 

- Jamen jeg får bolden, og jeg ved ikke, hvad der sker i hovedet, men jeg tager turen, spiller William, som ser Falk løbe dybt. Det er fantatisk lavet og en drømmestart, og jeg var helt færdig efter det løb. Så det var godt, at jeg lige fik pusten i 20 sekunder, fordi vi scorede, siger Youssef Toutouh og forklarer:

- Det var en god start, vi fik, men de næste 20 minutter falder vi lidt, de har bolden meget og spiller den godt rundt. Vi vinder, og det er det vigtigste. Jeg er stolt over, at vi kan vinde over Ajax. De har store spillere, deres kanter er hurtige og gode, og deres angriber er rigtig farlig - det viste han også i dag.

Hvad der sker i hovedet, kunne man måske også spørge Toutouh, der misbrugte flere gode muligheder i opgøret og havde muligheden for at bringe FC København foran med 2-0. I stedet kom Ajax kort efter på 1-1, da Kasper Dolbrg scorede et flot mål.

- Det var lidt ærgerligt, at jeg ikke fik scoret, for jeg havde to store chancer. Men jeg kommer frem til dem - så skal jeg bare score.

Nu skifter fokus til Superligaen, inden der er returopgør i Amsterdam på torsdag. FCK 'skal' bare undgå at tabe for at sikre en plads i kvartfinalen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Hobro IK - Randers FC

Hobro IK jagter revanche for 0-4-nederlaget for et par uger siden. Randers FC skal forsøge at vaske pletten fra det seneste opgør mod AC Horsens af sig.