• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A clbold.dk

Uforstående Milan-træner: Higuain har truffet sit valg

Gennaro Gattuso så godt som bekræftede, at Gonzalo Higuain vil væk fra AC Milan efter sejren over Sampdoria lørdag aften.

Af clbold.dk

En af januars helt store transfersagaer er rygtet om, at Gonzalo Higuain vil forlade AC Milan for at slutte sig til Chelsea, hvor han kender træneren, Maurizio Sarri, fra deres fælles tid i Napoli.

Og det rygte gjorde AC Milan-cheftræner Gennaro Gattuso ikke meget for at skyde ned efter AC Milans sejr over Sampdoria lørdag aften.

Higuain har truffet sit valg, fortæller Gattuso.

- Når en spiller træffer bestemte valg, bliver det svært at overbevise ham om andet. Man kan kun prøve. I øjeblikket er han en Milan-spiller, og vi forsøger at holde fast. Jeg ved ikke, hvad der vil ske, fortæller Gattuso til Milan TV

Samtidig fortæller Gattuso, at han har snakket meget med den 31-årige angriber, men at han stadig ikke forstår, hvorfor Higuain ikke er glad i Milano-klubben.

- Jeg har ikke fundet ud af, hvad Higuain er utilfreds med, fordi jeg ser ham se tilfreds og engageret ud i omklædningsrummet. Vi ser, hvad der sker. Hvis det var op til mig, ville jeg invitere ham til mit hus, låse ham ind i et rum og give ham noget mad hver anden eller tredje time. Desværre kan jeg ikke gøre det, lyder det fra AC Milan-træneren.

Higuain er i denne sæson udlejet til AC Milan fra Juventus, men AC Milan har en købsoption, de kan udnytte. Han har scoret otte gange på 21 kampe.

Superliga

Mere Superliga

Fokus