• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Mikkel Sloth

Ung Rasmus Falk sagde nej til Rusland: Det var for tidligt

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Rasmus Falk fik tilbuddet om et lukrativt skifte til den russiske liga, men følte sig ikke klar til at tage springet

Af Mikkel Sloth

FC København spiller i aften mod russiske Zenit i Europa League, hvor københavnerne skal forsøge at holde sig i live i Gruppe C. Kampen spilles i Skt. Petersborg, men for en af FC Københavns spillere kunne det have været hverdag at spille på stadions rundt omkring i Rusland.

I et interview med B.T. afslører FCK-stjernen Rasmus Falk, at han som ung OB-spiller fik et tilbud fra en russisk klub. Men dengang syntes han selv, at det var for tidligt at foretage sådan et skifte, og han følte ikke, det var det bedste valg for karrieren.

- Min agent ringede og sagde, at jeg lige skulle forholde mig til det, og der var jeg måske 20 år gammel. Det er noget tid siden. Jeg er ikke helt sikker på, hvilken klub det var. Men det var en af Moskva-klubberne. Jeg tør bare ikke at sige, hvilken en af dem det var. Men jeg var ikke der, hvor jeg syntes, at det var det rigtige skridt for mig

Heldigvis for FC København skiftede han nogle år efter til hovedstadsklubben, hvor han er blevet en stor succes og blandt andet har vundet et dansk mesterskab og spillet europæiske kampe.

I aften venter endnu en af sidstnævnte, og her er kan FC København meget vel være tvunget til sejr, hvis det ikke skal blive til exit. Taber de til Zenit samtidig med, at Slavia Prag vinder over over Bordeaux, er løbet nemlig kørt i Europa League.

Omvendt kan en sejr bringe dem op på siden af aftenens modstander, således at de danske mesterskabsaspiranter selv kan afgøre det mod Bordeaux i den sidste gruppekamp.

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus