Van Gaal roser sine spillere: Vi fortsatte trods modgang
2016-02-25 23:40
Foto: Jon Super/Polfoto

Det var ikke kun guld og grønne skove for Manchester United, men alligevel kom de igennem. Louis Van Gaal roser sine spillere for indsatsen.

Hen mod slutningen af kampen klappede FC Midtjylland fuldstændig sammen, og endte med et 1-5-nederlag til Manchester United. 

Hjemmeholdet havde dog svært ved at fælde jyderne i første halvleg, men alligevel blev de ved med at presse på. Noget der glæder manager Louis Van Gaal. 

- Det var en god præstation. Fansene vil have nydt vores offensive fodbold, siger den hollandske træner til BBC og fortsætter:

- Midtjylland havde kun været på vores banehalvdel en gang, og de scorede. Normalt får du mindre selvtillid af sådan noget, men vi fortsatte vores spil. Vi missede et straffespark - det var utroligt, men vi fortsatte. Jeg må rose mine spillere. 

Hollænderen kan også glæde sig over kun 18-årige Marcus Rashfords debut. Den unge angriber afløste Anthony Martial, der blev skadet i opvarmningen, og endte med at takke for tilliden med to mål. 

- I første halvleg løb han meget ved sidelinjerne. Jeg sagde til ham i pausen, at han skulle bevæge sig i midt for målet, og så scorede han to mål - det er fantastisk for ham, siger han yderligere til BT Sport. 

Det var Rashfords første kamp for Uniteds førstehold. Han har scoret for både U19, U21 og nu også A-truppen i denne sæson.

SENESTE NYT...
OP | NED