• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Morten Jørgensen

Velspillende Chelsea tog første stik mod Dynamo Kiev

Foto: Getty Images

På eget græs sprudlede Chelsea i Europa League-kampen mod Dynamo Kiev, og det blev til en sikker sejr takket være scoringer af Pedro, Willian og Callum Hudson-Odoi.

Af Morten Jørgensen

Der var ganske enkelt bare klasseforskel. 

Fra første minut var det helt tydeligt at se, at Chelsea-spillerne var meget opsatte på at få en sejr i hus mod Dynamo Kiev, men selvom den engelske storklub vadede i chancer, faldt det første mål først efter 17 minutter. 

Her havde Pedro sidste fod på et forrygende angreb, hvor han spillede bande med Olivier Giroud efter at have løbet forbi flere modspillere. 

Efterfølgende var spanieren her, der og alle vegne, men hans mange afslutninger manglede den sidste skarphed. Chelsea fik cementeret føringen midtvejs i anden halvleg, hvor Willian sparkede et frispark i netmaskinerne på flot vis. 

Kort før tid blev føringen udbygget til 3-0, idet indskiftede Callum Hudson-Odoi havde sidste fod på et velspillet kontraangreb.

Chelsea, der havde Andreas Christensen med i hele kampen, kan nu tage til Ukraine i næste uge med et godt udgangspunkt i bagagen.

Danske Mikkel Duelund var ikke i Dynamo Kiev-truppen efter en skade, og den tidligere FC København-spiller, Benjamin Verbic, var ramt af karantæne. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.