Verbic scorede i overbevisende Kiev-sejr

Benjamin Verbic scorede, da Dynamo Kiev besejrede Rennes.

Dynamo Kiev spillede sig torsdag aften tættere på videre avancement i Europa League, da de besejrede Rennes på hjemmebanen i Ukraine.

Det således til en 3-1-sejr, hvor den tidligere FC København-profil Benjamin Verbic scorede kampens første mål.

Efter knap 13 minutter var den slovenske offensivprofil nemlig på pletten, da han fik dirigeret et hjørnespark a Viktor Tsigankov i kassen fra en skarp vinkel. Det var Verbic’ sjette sæsonmål.

Kiev måtte vente længe, før de fik scoret igen, men knap tyve minutter før tid var Tsigankov igen i oplæggerens rolle, da Vitalii Mykolenko scorede til 2-0, og blot fire minutter efter lukkede Mykola Shaparenko definitivt opgøret med en flot scoring til 3-0.

I overtiden fik Rennes reduceret til 3-1, men de kom ikke i nærheden af et comeback.

Med sejren har Dynamo Kiev nu otte point, og de deler derfor førstepladsen i Gruppe K med FC Astana. Det er fem point mere end Rennes, der har yderligere et point ned til Jablonec på sidstepladsen.

Dynamo Kiev havde desuden den danske offensivspiller Mikkel Duelund med på bænken, og han blev skiftet ind i overtiden.