• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Oliver Okstrøm

Vild afslutning sender Valencia videre i Europa League

Chelsea og Napoli levede desuden op til deres favoritværdighed i deres kampe.

Af Oliver Okstrøm

Den spanske nedtur var tæt på at fortsætte efter en omgang i Champions League, hvor både Real Madrid og Atletico Madrid måtte forlade turneringen i ottendedelsfinalen med kun Barcelona tilbage som eneste spanske hold i kvartfinalen.

I Europa League var det nemlig meget tæt på at gå helt galt for Valencia, der var det fjerde spanske hold i Champions League, hvor de røg ud efter gruppespillet. 

De var foran med 2-1 efter hjemmebaneopgøret mod russiske Krasnodar, men i returkampen kom spanierne bagud med 0-1 efter en kongescoring fra den blot 19-årige Magomed-Shapi Suleymanov, som tæskede bolden i kassen langt ude fra. Her var der kun fem minutter tilbage af den ordinære spilletid.

Men i overtidens tredje minut sørgede Goncalo Guedes for, at Valencia-mandskabet kunne ånde lettet op, da han klinisk sendte udligningen til 1-1 i netmaskerne, som afgjorde opgøret og gjorde Valencia klar til kvartfinalen i turneringen.

Med for Krasnodar var desuden den tidligere FC Midtjylland-spiller Kristoffer Olsson.

I de to øvrige Europa League-kampe, der begyndte klokken 18.55 gik Chelsea med Andreas Christensen i startopstillignen sikkert videre med samlet 8-0 over Dynano Kiev, da de vandt 5-0, mens Napoli fik et nederlag på 1-3 til Red Bull Salzburg, men da italienerne havde vundet den første med 3-0, så var de også videre.

Superliga

Optakt: AGF - Randers FC

Enten AGF eller Randers FC får chancen for at møde Superligaens nummer fire i en afgørende kamp om at komme i Europa.

Mere Superliga

Fokus