• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Oliver Okstrøm

Zeca er klar til kunstgræskamp: Det bliver ikke nogen undskyldning

Zeca er klar til kunstgræskamp: Det bliver ikke nogen undskyldning
Foto: Jan Christensen/Getty Images

FC Københavns Carlos Zeca vurderer, at holdet er klar til at få et godt resultat med hjem fra Finland i Europa League-kvalifikationen.

Af Oliver Okstrøm

FC København sparker sæsonen i gang lidt før de øvrige Superliga-hold, når københavnerklubben tager hul på kvalifikationen til Europa League, hvor de i første omgang møder finske KuPS.

Den første kamp er på udebane, hvor FCK'erne kommer på et lidt anderledes underlag, end de er vant til. Normalt spiller FC København på græs på hjemmebanen i Telia Parken, men kampen i Finland skal spilles på kunstgræs.

Det er dog noget, som midtbanespilleren Carlos Zeca er sikker på, at de godt kan klare. Det siger han i et interview på FC Københavns officielle hjemmeside.

- Det er lidt uvante omgivelser, men det skal ikke være nogen undskyldning. Vi er i en god tilstand og klar til kamp, og hvis vi kan finde det spil, vi har arbejdet på under træningslejren og også viste i lange perioder af træningskampene, så skal vi nok få et godt resultat med hjem, lyder det fra Carlos Zeca.

Kunstgræsset er ikke det nyeste af sin slags, og det bliver beskrevet som noget, der minder om FC Nordsjællands tidligere bane med granulat mellem de kunstige græsstrå.

Kampen mellem KuPS og FC København spilles torsdag aften klokken 18.00, og opgøret sendes direkte på 6'eren.

Superliga

Mere Superliga

Fokus