• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Martin Davidsen

FCM-profil tror på nyt mesterskab: Vi kører i guldsporet

FCM-profil tror på nyt mesterskab: Vi kører i guldsporet
Foto: Ernst van Norde/Polfoto

Erik Sviatchenko har ambitioner om nyt mesterskab til FC Midtjylland.

Af Martin Davidsen
Mens der er ballade i kulissen, går det strygende på banen for FC Midtjylland. 
 
Fredag vandt sidste sæsons danmarksmester 2-1 over Randers, og midtjyderne topper fortsat Superligaen. Selvtilliden bobler da også hos viceanfører Erik Sviatchenko. 
 
- Vi kører i det samme spor som i guldsæsonen. Vi er svære at slå, og vi bliver bedre og bedre. Vi spiller godt fremadrettet i mange kampe, og vi laver mange gode løb. Der vil altid være udfald i løbet af en sæson, men det ser godt ud, og vi har en god defensiv struktur på holdet, siger Erik Sviatchenko til tipsbladet.dk.
 
Han lægger ikke skjul på, at han drømmer om et nyt mesterskab med FC Midtjylland – og han tror også på, at det kan lykkes.
 
- Man skal italesætte sine mål sine mål og drømme, før de kan realiseres. Vi når det aldrig, hvis vi ikke tror på det, så vi kommer aldrig til at sige, at vi ikke går efter det. Selvfølgelig går vi efter det, men Superligaen er svær, og alle slår alle. Vi slår bare de fleste, og vi skal forsøge at fortsætte. Vi har den gule trøje på nu, så vi må være favoritter. Det er en god ting, men der er mange kampe endnu. Det er min ambition at stå med trofæet til sommer igen, for det var en fantastisk følelse, så det er en kæmpe motivation, siger Erik Sviatchenko. 
 
FC Midtjylland har nogle interessante kampe i horisonten, idet Napoli er modstanderen i Europa League på torsdag, hvorefter holdet møder Brøndby på udebane og ærkerivalerne fra Viborg på hjemmebane i Superligaen.
 
- Det er nogle fede kampe, og det er dejligt med et tæt program med gode kampe. Det er interessant med både Napoli og Superligaen, som er vores levebrød. Det er i Superligaen, vi skal gøre det godt, men vi lever drømmen lige nu, og vi klør på. Vi vil gerne præstere i både Superligaen og Europa League, og det går fint indtil videre, siger Erik Sviatchenko.
 
FC Midtjylland-spilleren vil ikke udtale sig om, hvordan de aktuelle skriverier i pressen om FC Midtjylland påvirker spillertruppen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus