• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Simon Møbjerg Sørensen

2. divisions-bomber forlænger og får ny klausul

2. divisions-bomber forlænger og får ny klausul
Illustration

Emil Nielsen har forlænget sin kontrakt med FC Roskilde og får samtidig en frikøbsklausul, så han kan skifte til sommer, hvis en større byder på ham.

Af Simon Møbjerg Sørensen

18 mål i 15 kampe i 2. division Øst taler sit tydeligt sprog, og derfor var der også interesse for FC Roskildes Emil Nielsen i transfervinduet i januar. Men Nielsen endte med at blive, og nu har han forlænget kontrakten frem til sommeren 2016. Det skriver Dagbladet Roskilde.

Samtidig får han slettet den klausul, der fritstillede ham, hvis klubben ikke rykker op i 1. division. Til gengæld får han en frikøbsklausul, der gør det muligt for andre klubber at købe ham fri, hvis de skulle være villige til at byde et bestemt beløb for bomberen.

- I mit hoved eksisterer der ikke andet end, at vi skal op, og kommer vi det, er det fantastisk. Hvis ikke, så er det vel kun rimeligt, at klubben kan få lidt penge for mig, hvis jeg skifter klub. Jeg har trods alt spillet her mange år og vil også gerne give noget tilbage på den måde, siger Emil Nielsen.

FC Roskilde fører 2. division Øst med seks point ned til nummer to Fremad Amager. Emil Nielsen og co. indleder foråret på lørdag mod Vanløse.

Superliga

Mere Superliga

Fokus