• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle .
Sponsoreret artikel

3 ting du kan lave i weekenden, mens fodboldtræningen er sat i karantæne

3 ting du kan lave i weekenden, mens fodboldtræningen er sat i karantæne
.

Her er 3 bud på, hvordan du kan fordrive weekenden, når du ikke kan mødes med fodboldholdet og spille kamp.

Af .

Corona gør det ikke bare vanskeligt at være professionel fodboldspiller lige for tiden.

Det er også besværligt for mange foreninger at holde gejsten oppe, når deres ældste hold ikke kan blive sendt til kampe eller træninger. Her er 3 bud på, hvordan du kan fordrive weekenden, når du ikke kan mødes med holdet og spille

1. Læn dig tilbage
Det er oplagt at bruge søndagen foran fjernsynet - måske med lidt gode snacks og en god øl.

Den nye sæson af Superligaen er nemlig fornyligt skudt igang og har allerede budt på stor spænding og uforudsigelighed. Så selvom du ikke længere kan komme ud og spille eller se kampe live, så er der rig mulighed for at tænde fjernsynet og se nogle spændende opgør.

Så hvorfor ikke skabe lidt ekstra spænding ved at odds’e på dit yndlingshold, når weekendens næste kampe ruller over skærmen. Der er lidt ekstra penge at spare, når du skal lave dit første bet, hvis du bruger bet bonuskoder

2. Tag en hviledags øl på altanen
Selvom holdet ikke længere må samles i det officielle klubhus, så skal det sociale stadig plejes.

Heldigvis er der kommet mange programmer, som gør det muligt at sidde på afstand, men stadig føle, at man er sammen.

Du kan selvfølgelig invitere et par stykker over på altanen og drikke nogle øl på coronavenlig vis, hvis I altså ikke er for mange. Ellers er der rig mulighed for at få hele holdet med virtuelt til lidt godt stemning og fællessang.

3. Skift din træningsrutine ud
Træningen, som du plejer at få fra de ugentlige kampe og træninger er minimeret for tiden. Men selvom du ikke kan rende rundt på græsset, så er der stadig gode muligheder for at holde kroppen igang.

Måske er det endda på tide, at du afprøver en ny træningsform og får sat gang i kroppen på en ny måde. På trods af det kolde vejr byder vinterhalvåret stadig på en masse gode muligheder for at træne både indendørs og udendørs.

Brug eventuelt weekenden på at få lagt et godt og holdbart løbeprogram, så du er helt i topform til sæsonstarten bliver mulig igen. Det er nemt, billigt og kræver egentlig bare et par løbesko - og måske noget god musik. Hvis du er mere til at træne i fitnesscenteret, så er det oplagt at arbejde med stabilitetsøvelserne.

Så forebygger du skader, mens du bliver stærkere. En anden mulighed er at få arbejdet på din eksplosivitet, som er enormt vigtigt for de fleste positioner i fodbold. Den eksplosive del af træningen opnås, når du udfører øvelserne i et meget hurtigt stræk og uden alt for meget vægt.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus