AaB tabte til Europa League-semifinalist

AaB led et overbevisende nederlag til Shaktar Donetsk fredag aften.

I øjeblikket deltager AaB i The Atlantic Cup som led i forberedelserne til den sidste halvsæson i Superligaen.

Her mødte den aalborgensiske klub fredag aften ukrainske Shakhtar Donetsk, som i sidste sæson nåede helt til semifinalen af Europa League, inden man mødte overmanden Sevilla, der vandt turneringen.

Derfor blev det da også til et ventet nederlag for AaB, der måtte kapitulere med cifrene 3-0.

I første halvleg sendte Marlos storklubben på sejrskurs, da han efter 34 minutter sendte bolden i netmaskerne. Bare to minutter senere eksekverede samme spiller et straffespark og øgede føringen til 2-0.

Derefter var kampen mere eller mindre afgjort, men i overtiden scorede Andrei Boryachuk til slutresultatet 3-0.

Dermed kan AaB ikke længere gøre sig forhåbninger om at vinde turneringen, da de også tabte den første kamp med 1-0 til svenske Örebro.

AGF deltager ligeledes i turneringen, og de tabte den første kamp 3-0 til HNK Rijeka i den anden pulje.

AaB mødte også Shakhtar Donetsk i en træningskamp for to år siden, og dengang blev det til et nederlag på 2-1.