• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Kristian Porse

Aalborg-klub jubler over pokalbrag mod AaB: Der venter os en festdag

Foto: Jan Christensen/Getty Images

2. Divisionsklubben, Vejgaard Boldspilklub, tørner sammen med bysbørnene fra AaB, når tredje runde af Sydbank Pokalen spilles. Og den lodtrækning er man i Vejgaard ellevilde over.

Af Kristian Porse

Torsdag eftermiddag blev der trukket lod til tredje runde af den danske pokalturnering, Sydbank Pokalen. Her var 2. Divisionsklubben, Vejgaard Boldspilklub, blandt andre at finde i bowlen, efter de i anden runde leverede overraskelsen og slog Hobro IK ud. 

Inden lodtrækningen havde Aalborg-klubben meldt drømmescenariet ud: Vi vil trække AaB. Og sommetider går drømme i opfyldelse. Ikke desto mindre blev det nemlig AaB, der i tredje runde gæster Soffy Road for at spille mod Vejgaard.

Klubbens træner Christian Flindt Bjerg er klar over, at chancen for at slå AaB er meget lille. Faktisk beskriver han den som værende mellem nul og én procent. Alligevel jubler han over lodtrækningen, og han spår endnu en festdag i klubben, når kampen skal afvikles. 

- Det må man sige, og der venter os uden tvivl endnu en festdag på Soffy Road, som vil give alle i Vejgaard en stor oplevelse og samtidig fylde godt op i klubkassen, siger han ifølge Nordjyske

Kampene afvikles 24., 25. og 26. september, og det er altså endnu uvist, hvilken af dagene Vejgaard og AaB tørner sammen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus