• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A clbold.dk

AC Milan bekræfter: Zlatan-skade er ikke så slem som frygtet

Foto: Getty Images

Det var frygtet, at Zlatan Ibrahimovic havde beskadiget sin akillessene, men AC Milan har nu meldt ud, at svenskerens akillessene er intakt. Angriberen har dog beskadiget en lægmuskel.

Af clbold.dk

Zlatan Ibrahimovic måtte udgå fra mandagens AC Milan-træning med smerter i læggen, og den 39-årige svensker blev i de efterfølgende timer undersøgt på klubbens træningsanlæg.

I medierne blev der spekuleret i, at Zlatan Ibrahimovic muligvis havde beskadiget sin akillessene, hvilket kunne have sat en stopper for målrævens karriere.

Godt nyt
Men nu kan AC Milan heldigvis melde ud, at det heldigvis ikke står så slemt til, som man kunne have frygtet. 

- AC Milan kan meddele, at Zlatan Ibrahimovic i gårsdagens træning pådrog sig en skade i en lægmuskel på sit højre ben. Akillessenen er fuldstændig intakt. En kontrolundersøgelse vil blive gennemført i løbet af de kommende 10 dage, lyder det således på AC Milans hjemmeside.

Det er således stadig uvist, om Zlatan Ibrahimovic har spillet sin sidste kamp for Milano-klubben. Svenskerens kontrakt udløber den 30. juni, men kontrakten indeholder en option på en ét-årig forlængelse. Endnu vides det dog ikke, hvornår Serie A-sæsonen kan genoptages.

Superliga

Mere Superliga

Fokus